top of page

ABOUT

EBLINC
De ontwikkelingen binnen de intermediairbranche zijn in een stroomversnelling terecht gekomen. De wetswijzigingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op en hebben een snelle(re) afhandeling c.q. verwerking nodig. Al bewerkelijk genoeg: verzekeraars geven informatie op klantniveau waardoor relaties van diverse maatschappijen verschillende informatie ontvangen. U als intermediair heeft hierbij een spilfunctie, terwijl zowel de verzekeraar als werkgever een zelfstandige zorgplicht (lees: verantwoordelijkheid) hebben. Vooral duidelijke en efficiënte pensioencommunicatie is voor de verzekeraar én werkgever van essentieel belang.
 
Voor de werkgever blijft het complex! Terwijl de verzekeraar veelal nog bezig is met (salaris)mutaties van 2 jaar geleden en de werkgever ‘gemak’ en ‘duidelijke’ informatie wenst. Nieuwe en efficiënte informatietechnologie is gewenst. 
Ons Team
Foto Peggy.jpg
Peggy Priebee

info@eblinc.nl | Phone: 026-3637074

Marianne Thiadens
marianne@eblinc.nl | Phone: (0800) 8700 700

Is pensioenadviseur en biedt ondersteuning bij de advisering, communicatie en administratie rondom alle Employee Benefits en helpt tussenpersonen die bellen met vragen over de applicatie.

Marianne beheert een groot aantal pensioencontracten, ondersteund de Helpdesk en verzorgt mutaties. Tevens is ze office manager.

Noach van Beusekom

Noach@eblinc.nl | Phone: 026-3637074

Hij voldoet aan de voorwaarden voor certificering op het gebied van opleidingen, ervaring en gedrag en conformeren ons aan het naleven de FPSB code of Ethics and Professional Responsability en de FBsB Financial Practice Standards.

CFP® – Certified Financial Planner (Certificaat 20120004)

Maarten Boerhof
info@eblinc.nl | Phone: (0800) 8700 700
ICT Team

info@eblinc.nl | Phone: 

Eigenaar en mede-directeur van Finact. Ontwikkelaar van software en pensioenadviseur. Daarvoor enkele jaren werkzaam geweest bij verschillende levensverzekeraars.

Programmeurs en systeembeheerders.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem contact op? 
bottom of page