top of page

CLIENTS

Pensioen Partners Nederland

Wij zijn duidelijk over onze inzet. En wat dat kost. Wij bereiden u pro-actief voor op wijzigingen op fiscaal-, financieel- en juridisch vlak. Wij werken samen met u aan uw doelstellingen, nu en in de toekomst.

  • Ken u klant principe: Wat is uw doel? Wat wilt u met uw organisatie of persoonlijk bereiken? Wat is voor u écht belangrijk? Wat zijn de financiële kaders, maar ook waar staat u nu en waar wilt u naar toe? Pas als dat volledig helder is gaan we aan slag.

  • Stappenplan: Op basis van het resultaat dat u wilt bereiken, maken wij een stappenplan. Wat doen wij? Wat doet u?

  • Investering: Helderheid in de te nemen stappen zorgt voor helderheid in de tijd die daarvoor nodig is. De doorlooptijd, maar ook het aantal uur dat wij voor u bezig zijn. We zijn altijd helder over onze prijzen en wat u daar voor kunt verwachten.

  • Resultaatgericht: Met het resultaat dat u wilt bereiken voor ogen gaan wij aan de slag, u weet wanneer wij wat opleveren en de investeringen zijn helder. Voor iedere klant gaan wij graag aan de slag, maar liever nog voor onze relaties. U bent voor ons geen klant, u bent een relatie.

 

Pensioendesk Nederland
Multisafe

Hier staan wij voor

Onze relaties en collega’s hebben vertrouwen in MultiSafe door onze professionele instelling en integriteit, kwaliteiten die de grondslag van onze reputatie vormen.
Bij alles wat wij doen staan onze waarden centraal:

  • Partnerschap

  • Professionaliteit

  • Betrouwbaarheid

  • Excellence

  • Vreugde

Hoe wij die waarden ook praktisch toepassen hebben we vastgelegd in ons “blauwe boekje”, het uitgangspunt voor al onze medewerkers.

 

Finact

Ons pensioenplatform is uitermate geschikt voor accountants, fiscalisten en WFT Pensioenadviseurs. Gebruiksvriendelijke software voor pensioen- en stamrechtberekeningen in eigen beheer, BPF en CAO-analyses, balans- en betaalbaarheidsanalyses tot en met het volledige adviestraject collectief pensioen. Hét platform voor de pensioenprofessional inclusief fiscale, juridische en actuariële helpdesk.

 

Pensioendesk Nederland biedt haar relaties professionele ondersteuning op het gebied van fiscale-, juridische en actuariële pensioenzaken.

 

Wil je meer weten, neem contact op!
bottom of page